ZOEKWENS

Residentie Nervi 3.1

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!

Voorwaarden voor een aankoop aan 6% BTW zijn terug te vinden op: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw/nieuwe-maatregel

Het project is uitzonderlijke omwille van zijn doordachte en tijdloze architectuur, maar ook omwille van zijn energievriendelijk karakter! Alle appartementen worden immers uitgerust met vloerverwarming, hoogrendements beglazing met akoestisch glas aan de Rijksweg en zonnepanelen. De residentie wordt bovendien voorzien van veel groen, met een groene doorgang onder de residentie door en groene toegangspaden naar de inkom die eveneens rolstoeltoegankelijk zijn.

Indeling:

Penthouse 3.1 is gelegen op de derde verdieping van Residentie Nervi en biedt een inkomhal met vestiaire die via een glazen deur de toegang voorziet tot de ruime woonkamer met open keuken. Woonkamer en keuken bieden via grote raampartijen een mooi uitzicht op het oost georiënteerde riante terras. Verder biedt dit appartement een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een gastentoilet, een badkamer met inloopdouche en 2 slaapkamers, die beide voor de toegang zorgen tot een 2de west georiënteerde terras.

Autostandplaats en kelderberging in de kelderverdieping zijn verplicht bij aan te kopen.

- Autostandplaats: € 17.000,- k.k.
- Berging: € 5.000,- k.k.

Afwerking:

De afwerking van vloeren, keuken, badkamer en binnendeuren is nog vrij te bepalen door de koper volgens de budgetten en modaliteiten opgenomen in het verkoopslastenboek.

Locatie

Adres Groenstraat 3.1
3630 Maasmechelen

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

bouwjaar 2021
bruikbare oppervlakte 98 m2
terras oppervlakte 38 m2
oriëntatie terras Oost
slaapkamers 2
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Branddetector
Kelder
Fietsenberging

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Downloads

Download icon Brochure

Locatie