Luxegoederen beschermen? Discretie verzekerd | Christoffels Vastgoed - Verzekeringen Lanaken

Luxegoederen beschermen? Discretie verzekerd!

Als expert in exclusieve verzekeringen gaan we discreet op zoek naar de meest optimale dekking van uw kostbare eigendommen.

Luxevastgoed, kunst en juwelen

Uw villa is zoveel meer dan muren met een dak erop. Dat geldt ook voor onze polissen, want deze beschermen werkelijk alles.

Uw voordelen

 • Uitgebreide woonverzekering (gebouw en inboedel) voor vermogende particulieren.
 • Voor zaken van financiële én emotionele waarde.
 • Bijzondere risico’s? Family Protection en Cyber.
 • Kunst, sieraden en kleding meeverzekerd.
Wat verzekeren wij?

 • Zowel uw privé villa als uw buitenverblijf.
 • Diefstal is uiteraard gedekt. Maar als u door eigen verstrooidheid waardevolle bezittingen verliest, is dat eveneens gedekt.
 • Glasschade wordt volledig vergoed, ook bij bijzondere of exclusieve ramen.
 • Uw inboedel is altijd op basis van nieuwwaarde verzekerd, en is overal ter wereld gedekt. Ook uw reisbagage.
Geen gedoe

Geen stress, wij regelen het voor u. Dat is onze filosofie. Wij begrijpen dat u met geld alleen niet bent geholpen. Onze polissen verzekeren tegen vrijwel elke schade aan uw woning of inboedel. Dat zien we ruim.

Wat niet uitdrukkelijk uitgesloten is, is per definitie gedekt.
All risk.De makelaar die u helpt

We gaan heel ver voor de bescherming van uw bezittingen. Voor elke exclusieve woning komt een expert ter plaatse die een taxatie uitvoert om de waarde te bepalen zodat er bij schade geen discussie mogelijk is. En dit zowel voor het gebouw, als voor inboedel, kunst en juwelen. Op die aanpak zijn we trots.Dient u een claim in?

Dan profiteert u van een aangename, correcte en snelle schadeafhandeling. Zoals u mag verwachten van een makelaar in dit segment.

Supercars

Als expert in supercar verzekeringen weten wij alvast perfect hoe we uw kostbaar bezit tegen alle risico’s kunnen beschermen.

Wij verstaan de kunst van het verzekeren

Het verzekeren van een supercar vraagt een bijzondere aanpak. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Afhankelijk van het merk (Bugatti, Porsche, Bentley Ferrari, Lamborghini, Aston Martin, enz.) vergelijken wij voor u de prijzen en voorwaarden van gespecialiseerde verzekeraars zodat u kunt kiezen voor een optimale bescherming tegen de meest concurrentiële prijs.

Wat waarde heeft voor u,
heeft waarde voor ons.

Classic cars

Een klassieke auto is een reis. Het is een bewegend bezit dat draait om belevingen. Wij werken samen met verzekeraars die deze waarde én uw liefde voor klassieke auto’s begrijpen en u een verzekering bieden voor één klassieke auto of uw volledige collectie.

Bij Christoffels verzekeringen vindt u meer dan de gewone autoverzekering. Wij zijn gespecialiseerd in het verzekeren van uw oldtimer, youngtimer of collectie.

Uw voordelen

 • ‘All risk’-verzekering.
 • Voor één auto of een collectie.
 • Dekking tijdens de meeste rally’s.
 • Schade of reparatie? Kies zelf uw specialist.
Omdat u uw auto kent

 • Accessoires, onderdelen en memorabilia zijn automatisch meeverzekerd tot € 5000. Dit kan steeds verhoogd worden op eenvoudig verzoek.
 • Repatriëringskosten worden vergoed als uw auto na een ongeval niet meer rijvaardig is.
 • Authenticiteit en kwaliteit zijn leidend. Daarom kiest u zelf uw specialist voor schadeherstel en reparaties.
 • Europese dekking met mogelijkheden tot uitbreiding buiten Europa.
Wij verstaan de kunst van het verzekeren

Bij een klassieke auto bepalen subjectieve waarnemingen de waarde. Waar komt de auto vandaan, wie waren de bezitters, in welke staat is dit exemplaar? Geheel origineel of tot in de puntjes gerestaureerd? Wij werken met verzekeraars die deze waarde én uw liefde voor klassieke auto’s begrijpen.Getaxeerde waarde

Indien u in het bezit bent van een taxatierapport, kunnen wij uw exclusieve auto verzekeren tegen een vaste getaxeerde waarde. In dit geval wordt bij totaalverlies de vaste getaxeerde waarde uitgekeerd.De makelaar die u helpt

In onze service gaan we aanzienlijk verder dan anderen. Op die aanpak zijn we trots. Dient u een claim in? Dan profiteert u van een aangename, correcte en snelle schadeafhandeling. Zoals u mag verwachten van een makelaar in dit segment.