Ruim 65 jaar gespecialiseerd

Al sinds 1954 legt het enthousiaste team van Christoffels Verzekeringen zich met passie toe op het zekerstellen van alle bezittingen die voor u waardevol zijn. Deze lopen uiteen van materiële zaken tot menselijke. Met andere woorden: wij verzekeren u en uw familie, stellen uw levensstijl en uw toekomst veilig.

Bovendien gaan wij nét dan ene stapje verder waarmee wij het verschil kunnen maken. Onder het motto ‘insuring dreams’ bieden wij naast de traditionele verzekeringen, ook de meest exclusieve verzekeringen aan. Hierbij kunt u denken aan het verzekeren van exclusieve sportwagens, collectiewagens, kunstwerken, juwelen, eigendommen in het buitenland, enzovoort. Wat uw verzekeringsvraag ook is; wij bieden u de meest geschikte oplossing.

Als onafhankelijke makelaar kunnen wij u de keuze bieden uit alle verzekeringsoplossingen. Bij elke aanvraag ontvangt u telkens minimaal drie verschillende voorstellen. Zo kunt u kiezen welke u het meest geschikt lijkt. Hierdoor krijgt u uw verzekering tegen de beste voorwaarden en prijs.

Maatwerk is waar wij in geloven. Een analyse van uw verzekeringsbehoefte is dan ook van groot belang. Wij zijn ervan overtuigd dat het totaalplaatje duidelijk moet zijn vooraleer we u de juiste maximale bescherming kunnen bieden.

Ook bij een schadeafhandeling zijn we steeds persoonlijk aanwezig om u te adviseren, bij te staan en te verdedigen als de expert van de verzekeringsmaatschappij u een schaderegelingsvoorstel doet. Door onze onafhankelijkheid kunnen we uw belang maximaal verdedigen.

Onze vastgoedkennis geeft verzekeringsklanten nog een extra voordeel. Wij hebben namelijk de volmacht om de herbouwwaarde van uw vastgoed te schatten. Bij schade en herstellingen van gebouwen hebben we dus kennis van zaken. En ook kunnen we u bij pensioenopbouw een passende combinatie tussen een pensioenverzekering en een vastgoedbelegging aanbieden