Onze visie

Bij ons kan u geen online verzekering afsluiten.

Elke klant en elk te verzekeren risico is namelijk anders. Daarom zijn wij ervan overtuigd dat een standaard product nooit goed genoeg is. Wij willen tijd maken voor onze klanten. We luisteren naar uw persoonlijke behoeftes en analyseren uw risico’s. Maatwerk is onze specialisatie.

Als onafhankelijke makelaar zijn we niet verbonden aan één verzekeringsmaatschappij. We zullen bij elke verzekeringsvraag dan ook meerdere voorstellen uitwerken waarin we de voorwaarden en prijzen van verschillende maatschappijen voor u vergelijken.

Ook bij de afhandeling van schade staan we als onafhankelijke makelaar aan de zijde van onze klant. Bij een schade-expertise zijn we steeds aanwezig en verdedigen wij uw belangen maximaal zodat u kan rekenen op een volledige en snelle schadevergoeding. Wij werken enkel met maatschappijen die bewezen hebben dat ze correct zijn in de afhandeling van schades want daar draait het uiteindelijk om.

Digitale snelheid waar het kan en
persoonlijke nabijheid waar nodig.

Voor wie?

Bij ons bent u welkom als particulier, KMO of industriële onderneming zolang u maatwerk en persoonlijke service belangrijk vindt.

Welke verzekeringen?

Wij bieden verzekeringsoplossingen aan voor: uw voertuigen, uw vastgoed, uw onderneming, uw gezondheid, uw pensioen, uw aansprakelijkheid. Kortom, wij verzekeren alles wat u belangrijk vindt.

Doorheen de jaren hebben we een bijzondere expertise verworven in het verzekeren van luxe goederen.

Totaalklant?

Als totaalklant geniet u van meer voordelen dan u denkt.


  • Voordelige prijzen.
  • Uitgebreide voorwaarden.
  • 1 aanspreekpunt voor al uw verzekeringen.
  • Frequente update van uw verzekeringspakket.
  • Een duidelijk overzicht over alle lopende verzekeringen.
Bereikbaarheid?

Ons kantoor is een open kantoor. U bent tijdens de kantooruren steeds welkom zonder afspraak. Telefonisch zijn we 24/7 bereikbaar zodat u bij schade onmiddellijk van bijstand kunt genieten.Wij komen ook graag tot bij u. Zo kunnen we een correcte analyse maken van de te verzekeren risico’s of kunnen we u persoonlijk bijstaan bij schade.