Ruim 60 jaar ervaring in verzekeringen

Al sinds 1954 legt het enthousiaste team van Christoffels Verzekeringen zich toe op alle bezittingen die waardevol kunnen zijn voor u, van materiële zaken tot menselijke. Of met andere woorden: wij verzekeren u en uw familie, wij stellen uw levensstijl en uw toekomst veilig. Bovendien gaan wij nét dat ene stapje verder waarmee wij het verschil kunnen maken. Met als motto ‘insuring dreams’ bieden wij naast het basispakket aan verzekeringen, ook de meest exclusieve verzekeringen aan. Denk maar aan het verzekeren van dure sportwagens, collectiewagens, kunstwerken, juwelen, een eigendom in het buitenland,... Wat uw verzekeringsvraag ook is, wij kunnen u de meest geschikte formule bieden.


Gemoedsrust

Doordat we onafhankelijk zijn en samenwerken met een twintigtal verschillende verzekeringsmaatschappijen, kunnen wij zowel qua voorwaarden als qua prijs steeds de beste oplossing bieden. Ook belangrijk: ons team van experts heeft enerzijds de slagkracht van een groot verzekeringskantoor, maar staat anderzijds ook garant voor een meer persoonlijke en empathische aanpak. Hoe beter we u kennen, hoe beter we uw risico’s kunnen inschatten. De vele klanten die al sinds onze opstart al hun verzekeringszaken aan ons toevertrouwen, kunnen daar zeker van getuigen. 

Al die zaken samen maken dat wij met onze klanten een langetermijnrelatie uitbouwen. We doen dan ook veel meer dan louter verzekeringen: we stellen u gerust, beperken het risico dat u iets verliest, verzekeren uw toekomst, begeleiden u bij schadegevallen, … Wat er zich ook voordoet, wij staan er voor u en zorgen ervoor dat u zorgeloos verzekerd bent.