Lanaken - Maaseikersteenweg 3

VERKOCHT!

Deze volledig gerenoveerde woning van ca. 160m² is gelegen vlakbij de Nederlandse grens, op een boogscheut van Maastricht. Tijdens de renovatie in 2012 werden o.a. aandacht besteed aan de renovatie van: dak, ramen, vloeren, isolatie, elektriciteit, CV en keuken. Ook de volledig omheinde en onderhoudsvriendelijke tuin met garagebox is een troef!

INDELING:

Op het gelijkvloers zorgt een inkomhal met gastentoilet voor de toegang tot de leefruimte ingericht als zit- en eethoek. Aangrenzend aan de leefruimte bevindt zich de vernieuwde en volledig geïnstalleerde keuken, met vervolgens een polyvalente ruimte die momenteel ingericht is als hobbyruimte. Deze polyvalente ruimte kan mits een minieme ingreep bij de leefruimte getrokken worden, of ze kan dienst doen als bureel/hobbyruimte. Verder bevindt zich op het gelijkvloers nog een ruime volledig geïnstalleerde badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Op de eerste verdieping zorgt een nachthal voor de toegang tot 2 slaapkamers, een apart toilet en een kamer mogelijk in te richten als dressing. De tweede verdieping is toegankelijk via een vaste trap en biedt nog een ruime 3de slaapkamer met inbouwkasten.

De onderhoudsvriendelijke tuin is volledig omheind en voorzien van een toegangspoort, een terras met automatisch zonnescherm, een garagehuis met automatische sectionaalpoort en een carport.


AFWERKING: 

De vernieuwde keuken is voorzien van inductie kookplaat, een afzuigkap, een oven, een vaatwasmachine en een enkele spoelbak met verlek.

De badkamer is voorzien van een hoekbad, een enkele wastafel geïntegreerd in een badkamermeubel, een toilet en aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Adresgegevens

Adres Maaseikersteenweg 3
3620 Lanaken

Financiële info

verkoop onder registratie Ja

Technische informatie

bouwjaar 1968
renovatiejaar 2012
grondoppervlakte 260 m²
woonoppervlakte 164 m²
oriëntatie tuin West
slaapkamers 3
badkamers 1
garages 1
carport Ja
Verwarming CV op aardgas (Vailliant, 2012) d.m.v. radiatoren
Buitenschrijnwerk PVC, dubbel en driedubbel (badkamer)
isolatie Ja, Dak, spouwen, vloer
extra Kelder

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee
Servitude Nee

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee