Hasselt - Juniperusplein 19

VERKOCHT!

Klassevol wonen in een residentiële omgeving!

Residentie Wisseveld is een kleinschalig complex rustig gelegen aan het Juniperusplein, de kern van een jonge Hasseltse woonwijk.

Verspreid over 4 clusters herbergt het project 23 wooneenheden met 1, 2 of 3 slaapkamers. Elk appartement heeft een aangenaam privéterras en wordt afgewerkt met oog voor detail. Comfort en veiligheid staan hierbij centraal! Het project is tevens voorzien van een ondergrondse parkeergarage met motor- en fietsenstalling en bergingen. De liften brengen je van de parkeergarage tot aan je voordeur! Bij elke wooneenheid dient bovendien een autostandplaats en kelderberging te worden aangekocht.

U kiest er nog uit 2 moderne appartementen met 2 of 3 slaapkamers. De appartementen hebben een oppervlakte van 88 of 113² en beschikken elk over een ruim terras.

Residentie Wisseveld heeft de nodige infrastructuren op wandelafstand en ligt op slechts enkele minuten van Hasselt centrum.

INDELING:

Appartement B/1.1 is gelegen op de eerste en tweede verdieping en heeft een privatieve inkomhal met vestiaire, gastentoilet en berging, leefruimte met toegang tot de twee terrassen (10,58m² en 14,56m²) en een open keuken. 
De tweede verdieping is bereikbaar via een trap in de leefruimte. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. 

AFWERKING: 

De keuken is modern afgewerkt met eiland, een koelkast, kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en anderhalve spoelbak met verlek. 


De badkamer is voorzien van inloop douche, dubbele wastafel geïntegreerd in een meubel en een toilet. 

Adresgegevens

Adres Juniperusplein 19
3500 Hasselt

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2018
bruikbare oppervlakte 113 m²
oriëntatie terras Zuidwesten
slaapkamers 3
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Videofoon

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

EPC-waarde: kWh/m2

107