ZOEKWENS

Residentie Park Lowis

Exclusief wonen in Genk, villa-appartementen met een parktuin

Residentie Park Lowis biedt plaats aan 20 exclusieve appartementen vlakbij het levendige stadscentrum van Genk. Te midden van een parktuin geniet u in alle rust van weidse vergezichten over het groen.

Naast de gekende doktersvilla, een statement voor stijl en elegantie, zal deze nieuwbouwresidentie worden gebouwd. Met veel aandacht voor grote raampartijen en royale open ruimtes, zal er een aan ruimte geen gebrek zijn. Met oppervlaktes van 86 tot 217m2 en 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk wat wils. Elk appartement beschikt tevens over een terras van 13 tot 85m2. De gelijkvloerse appartementen genieten eveneens van een tuin van minimaal 55m2.

Het gebouw beschikt bovendien over een ondergrondse parkeergarage, exclusief voor bewoners. Elk appartement heeft de mogelijkheid tot aankoop van een autostandplaats. In de parking bevindt zich tevens een fietsenstalling en bergingen.

Residentie Park Lowis geeft u tot slot alle vrijheid. Met buitengewone, ruime mogelijkheden om te kiezen voor de stijlvolle en luxueuze inrichting van uw voorkeur. Wilt u hulp bij de inrichting? Op uw verzoek kan een ontwerp worden gemaakt dat u op het lijf is geschreven.

Locatie

Adres Weg naar As - 01
3600 Genk

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Videofoon
Branddetector

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Locatie