Maasmechelen - Rijksweg 0.6
162.388

Residentie Nervi 0.6

Energiezuinig project met uitzonderlijke architectuur in het centrum van Maasmechelen!

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!

Voorwaarden voor een aankoop aan 6% BTW zijn terug te vinden op: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw/nieuwe-maatregel

Residentie Nervi, 19 moderne en betaalbare appartementen in het centrum van Maasmechelen! Uitzonderlijke architectuur, slimme indelingen en een E-peil van 40 waardoor ieder appartement voorzien wordt van zonnepanelen!

De inrichting wordt volledig op maat uitgevoerd met kwalitatief hoge materialen. Elk appartement is voorzien van een terras van minimaal 11m² en het penthouse van meer dan 60m². De appartementen op het gelijkvloers beschikken allemaal over een stadstuintje. In de kelderverdieping zijn autostandplaatsen en privé-kelderbergingen beschikbaar.

Residentie Nervi geeft een nieuwe dimensie aan hedendaags wonen en is daarom ook ideaal als belegging voor u als investeerder!


INDELING:

Appartement 0.6 is gelegen op de gelijkvloerse verdieping en heeft een privatieve inkomhal met gastentoilet, leefruimte met open keuken en toegang tot het terras (13m²) en de tuin (21m²). Verder is er een berging, een slaapkamer en een badkamer ensuite. 


AFWERKING: 

De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek.

Adresgegevens

Adres Rijksweg 0.6
3630 Maasmechelen

Financiële info

prijs excl. kosten 162.388
verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2021
bruikbare oppervlakte 68 m²
oriëntatie terras West
oriëntatie tuin West
slaapkamers 1
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Kelder

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee