Riemst - Bovenstraat 0.2
270.000

Residentie Guldendael - App. 0.2

Residentie Guldendael. Een kleinschalig project van 5 moderne appartementen gelegen in het authentieke Kanne, een deelgemeente van Riemst. Alle appartementen zijn zuidwestelijk georiënteerd, met zicht op het water.

Het project weet te charmeren door zijn architecturaal ontwerp zonder de energiezuinigheid uit het oog te verliezen. Residentie Guldendael staat garant voor duurzaam bouwen, waarbij rekening wordt gehouden met de woonkwaliteiten van vandaag en de toekomst.

Elk appartement wordt afgewerkt in nauw overleg met de koper. Er wordt een persoonlijke klantenbegeleiding voorzien, zodat u de indeling en afwerkingsmaterialen kan aanpassen naar uw wensen en behoeften. Vooraan en achteraan het gebouw worden autostandplaatsen voorzien, samen met een fietsenstalling.

Residentie Guldendael is ook ideaal als belegging voor u als investeerder!

INDELING:

Appartement 0.2 is gelegen op het gelijkvloers en de tuinverdieping. De privatieve inkomhal met vestiaire op het gelijkvloers loopt door in de nachthal met 2 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. 

Op de tuinverdieping is er de leefruimte met open keuken, 2 ruime bergplaatsen en een apart toilet. Via de grote raampartijen kom je in de zuidwestelijk georiënteerde privatieve tuin van 31m². 


AFWERKING:

De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek.

Adresgegevens

Adres Bovenstraat 0.2
3770 Riemst

Financiële info

prijs excl. kosten 270.000
verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2021
bruikbare oppervlakte 97 m²
oriëntatie tuin Zuidwesten
slaapkamers 2
badkamers 1
Verwarming CV (HR-ketel) op aardgas
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Videofoon

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Effectief overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee