ZOEKWENS

Prestigieuze assistentiewoningen in het bruisende centrum van Lanaken

Residentie Molenhoek is een prestigieus woonproject in het bruisend hart van het Limburgse Lanaken, op de hoek van de Arkstraat en het Molenweideplein én... op wandelafstand van het vernieuwde Kerkplein.

65 erkende assistentiewoningen, waarvan één penthouse, omsluiten een gezellig binnenplein. De doordachte architectuur laat u optimaal genieten van uw privacy. Gezellige gemeenschapsruimten zoals een grand café, kapsalon en fitness, en een binnenplein met petanquebaan garanderen een actief sociaal leven.

In Residentie Molenhoek geniet u van alle hedendaags comfort. Geïntegreerde technische snufjes zoals digitale televisie, domotica, draadloos internet en videofonie maken uw leven zo gemakkelijk mogelijk. Een maximale toegankelijkheid wordt bovendien overal gegarandeerd. Zo is het gebouw onder meer voorzien van brede gangen, deuren en liften en is het geheel rolstoeltoegankelijk. Bovendien staat de woonassistent dagelijks (werkdagen) ter uwe beschikking om u te helpen met allerhande (zorg-)vragen.

Eveneens is Residentie Molenhoek interessant voor de investeerder, dankzij een verlaagd BTW-tarief van 12%, vrijstelling van onroerende voorheffing, solvabel en groeiend huurpubliek, en verhuur en beheer door de beheersinstantie.

Kortom: Residentie Molenhoek is dé ultieme belevenis voor de bewoner en een duurzame en veilige belegging voor de investeerder.

INDELING

Assistentiewoning 2.04 is gelegen op de tweede verdieping en biedt een leefruimte met open keuken waar grote raampartijen met zicht op het terras zorgen voor een maximale lichtinval. Verder biedt de assistentiewoning een ruime berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, één slaapkamer en een badkamer. 

Op de kelderverdieping kan een kelderberging optioneel bij aangekocht worden.


AFWERKING

De assistentiewoning werd reeds volledig afgewerkt m.b.v. zeer kwalitatieve materialen met o.a. een massieve parket vloer in leefruimte en slaapkamer, een antislip tegelvloer in de badkamer, vloerverwarming doorheen het gehele appartement, Domotica en een noodoproepsysteem.

De nieuwe keuken is voorzien van koelkast, keramische kookplaat, afzuigkap en een oven.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, een toilet op hoogte met steunbeugels en een wastafel met daarboven een spiegelkast met verlichting.

Locatie

Adres Molenweideplein App. 2.04
3620 Lanaken

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

bouwjaar 2017
bruikbare oppervlakte 66.43 m2
terras oppervlakte 10.39 m2
slaapkamers 1
badkamers 1
Verwarming Centrale verwarming op aardgas d.m.v. vloerverwarming
extra Lift
Videofoon
Alarm
Concierge
Branddetector
Airco
Domotica
Fietsenberging
Regenwaterput
wellness Sauna
Fitnessruimte

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee
Servitude Ja

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Downloads

Download icon Brochure

Locatie