Lanaken - Spouwerstraat 19/5

Modern comfort in een charmante authentiek hoeve!

The Farm Kesselt is een uniek woonproject waar oud en nieuw perfect samenvloeien. Deze hoeve werd omgevormd tot 13 eengezinswoningen met private en onderhoudsvriendelijke buitenruimtes. De authentieke elementen gecombineerd met hedendaags comfort en kwaliteit, geeft dit project bijzonder veel karakter en charme. Er is zorgvuldig gebruik gemaakt van licht, ruimte en de unieke elementen in iedere wooneenheid. Een gemeenschappelijke binnenkoer verbindt het gehele project.

Bovendien heeft het project door de bestaande dikke muren en de bewuste keuzes in materialen een energiezuinig en duurzaam karakter.
Iedere wooneenheid heeft één vaste autostandplaats achteraan het project en een aparte tuinberging. Bijkomende autostandplaatsen zijn optioneel.

The Farm Kesselt is gelegen in de landelijke deelgemeente van Lanaken, Kesselt. Het is er rustig vertoeven op een boogscheut van het bruisende Maastricht. Optimaal woongenot gegarandeerd.

INDELING:


Woning 19.5 omvat op het gelijkvloers een inkomhal met toilet en zekeringkast. De woonkamer vormt één geheel met de open keuken. De grote openslaande ramen  zorgen hier voor een optimaal tuincontact.


De eerste verdieping is opgedeeld in de nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer.


De zuid georiënteerde tuin is voorzien van een terras, omheining, buitenkraan en van buitenverlichting aan de gevel. De tuin is tevens bereikbaar via de achterkant met toegang naar de private buitenberging en parking.


AFWERKING:


De vloeren zijn afgewerkt met keramische tegels en laminaat.


De keuken is voorzien van een werkblad in kunststof, maatwerkkasten en toestellen van het merk Indesit zoals een koelkast, vriesvak, elektrisch fornuis, afzuigkap in de wand, oven, vaatwasser, enkele spoelbak en er is plaats voorzien voor een magnetron.


De badkamer is ingericht met een inloopdouche, enkele wastafel in het meubel en een spiegelkast.

Adresgegevens

Adres Spouwerstraat 19/5
3620 Lanaken

Financiële info

Gemeenschappelijke lasten 50

Technische informatie

bouwjaar 2021
renovatiejaar 1850
bruikbare oppervlakte 80 m²
oriëntatie terras Zuid
oriëntatie tuin Zuid
slaapkamers 2
badkamers 1
autostandplaatsen 15
Verwarming Centrale verwarming op aardgas d.m.v. vloerverwarming.
Buitenschrijnwerk Pvc, dubbele beglazing (boograampartijen aan de achterzijde in aluminium).

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Mogelijk overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee