ZOEKWENS

Kasteelvilla met parktuin van 8.775m2!

Het landgoed dateert uit 1913 en is privatief gelegen in het groen, op een perceel van 8.775m²! De villa van 525m² werd in 2014 uitgebreid gerestaureerd met aandacht voor de authentieke elementen. De parktuin met vijverpartijen zorgt voor een oase van privacy en rust vlakbij het centrum van Maastricht en de belangrijkste uitvalwegen!

Indeling:

Riante inkomhal met gastentoilet, salon, diverse leefruimtes, eetkamer en keuken. Verder is er nog een bureel en tuinkamer, ideaal voor de inrichting van een kantoor met vergaderruimte. Rondom de villa zijn er diverse terrassen, toegankelijk via de grote raampartijen.

Op de eerste verdieping is er de nachthal met inbouwkasten en 3 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom is voorzien van open haard, inbouwkasten, privébadkamer en privédressing. 

Op de tweede verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer.

In het sousterrain zijn er 5 ruimtes, mogelijk in te richten als bibliotheek, hobbykamer, wijnkelder of wasplaats. Verder is er nog een berging voor het tuingereedschap.

De parktuin is oostelijk en westelijk georiënteerd en afgewerkt met aangelegde oprijlaan, smeedijzeren hekwerk, diverse vijverpartijen, fonteinen en zonneterrassen.


Afwerking:

De badkamer bij de masterbedroom is voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en een toilet.
 
Badkamer 2 en 3 zijn voorzien van een ligbad, enkele wastafel en een toilet

Locatie

Adres Brusselseweg 520
Maastricht

Financiële info

prijs excl. kosten € 1.500.000

Technische info

bouwjaar 1913
renovatiejaar 2014
grondoppervlakte 8.775 m2
bruikbare oppervlakte 525 m2
oriëntatie tuin Oost
slaapkamers 5
badkamers 3
Verwarming CV d.m.v. vloerverwarming
extra Alarm
Tuinhuis
Wijnkelder

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Locatie