Genk - Weg naar As 26 - 5/6

Exclusief wonen in het centrum van Genk

Residentie Pierre-Henri biedt plaats aan zeven exclusieve appartementen aan de rand van het centrum van Genk. U geniet in alle rust van weidse vergezichten over groen en water.

Binnenhuisarchitect Simoni en Janssen Architecten hadden een helder doel voor ogen: de mensen die er straks gaan wonen. Dat maakt het ontwerp net zo uniek als uzelf. Het uitzicht, de lichtinval, de warme materialen, niets is standaard.

Ramen van vloer tot plafond bieden onbelemmerde vergezichten over de Molenvijvers en het omliggende park met zijn unieke zonnewijzers. Aan de andere kant van het appartement kijkt u uit over het levendige stadscentrum van Genk. Bewoners hebben één of meer hele verdiepingen voor zichzelf met een privé-toegang tot de lift.

INDELING:

Het penthouse op woonniveaus 5 en 6 omvat op woonniveau 5 een inkomhal met privétoegang tot de lift, een vestiaire en gastentoilet. Deze inkomhal zorgt enerzijds voor de toegang tot de royale leefruimte met aangrenzend het eerste terras (10m²). Anderzijds biedt de inkomhal de toegang tot 2 ruime slaapkamers, elk voorzien van een privébadkamer, en een bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.


AFWERKING:

Residentie Pierre-Henri geeft u alle vrijheid. Met buitengewone ruime mogelijkheden om te kiezen voor de stijlvolle en luxueuze inrichting van uw voorkeur. Wilt u hulp bij de inrichting? Op uw verzoek kan een ontwerp gemaakt worden dat u op het lijf geschreven is.

Adresgegevens

Adres Weg naar As 26 5/6
3600 Genk

Financiële info

verkoop onder registratie Ja

Technische informatie

bouwjaar 2015
woonoppervlakte 211 m²
slaapkamers 2
badkamers 2
Verwarming Centrale verwarming op aardgas d.m.v. vloerverwarming
isolatie Nee
extra Lift
Videofoon
Fietsenberging
Regenwaterput

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee