Beringen
259.500

Residentie B-Blocks

B-Blocks in Beringen biedt een divers aanbod aan woontypes, van stijlvolle nieuwbouwappartementen (66m² tot 113m²) tot kwalitatieve eengezinswoningen (ca. 120m²). In deze residentie woont u in een parkomgeving met veel aandacht voor terrassen en groen, een unieke beleving.

De nieuwbouwresidentie is gelegen op de vroegere rijkswachtsite vlakbij het centrum, met het treinstation op wandelafstand en op 10 minuten van de E313 en E314. Ideaal voor woon-werkverkeer! In de ondergrondse parkeergarage zijn voldoende parkeerplaatsen en kelderbergingen voorzien.

Deze appartementen bevinden zich in de woontoren waarbij architectuur en comfort primeren. De grote raampartijen bieden een maximaal zicht op het aangelegde park.

INDELING:

Appartement 3.2.1 is gelegen op de tweede verdieping en een ruimte inkom met vestiaire, leefruimte met terras (23,44m²) en een open keuken. Verder is er een berging, gastentoilet, 2 slaapkamers en een badkamer.


AFWERKING: 

De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek.

Adresgegevens

Adres 3580 Beringen

Financiële info

prijs excl. kosten 259.500
verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2019
bruikbare oppervlakte 103 m²
oriëntatie terras Zuidoosten
slaapkamers 2
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee