Hasselt - Luikersteenweg 223-225

EXCLUSIEF WONEN IN EEN PRACHTIG PRIVÉ-PARK IN HASSELT! 22 groen en rustig gelegen appartementen in een tijdloze architectuur!

Le Clos d’Or is een op en top hedendaags woonproject bestaande uit twee urban villa’s met elk elf appartementen van 70 tot 130 m2. Ondanks de kleinschaligheid van het project bestaan de villa’s telkens uit vier bouwlagen met zeer royale ruimtes die inspelen op het hoogste leefcomfort. Genieten is hier een understatement!

Deze prachtige residentie ligt op een toplocatie in Hasselt met een ideale uitvalsbasis: vlakbij de E313 waardoor u in geen tijd op weg bent naar grootsteden.

De twee woonblokken zijn onderling met elkaar verbonden via een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 33 parkeerplaatsen.

INDELING

Appartement A8 is gelegen op de 2de verdieping van blok A. Het appartement biedt een inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiaire. De nachthal geeft toegang tot een eerste badkamer en 3 grote slaapkamers. De masterbedroom beschikt over een tweede privé-badkamer en toegang tot het eerste terras 13,9m². De lichte leefruimte omvat een open keuken met aangename zithoek die toegang geeft tot het tweede terras van 16,1m². Verder beschikt het appartement over twee bergingen. De eerste bevindt zich in de inkomhal en is voorzien van aansluitingen voor wasmachine en droogkast en de tweede bevindt zich naast de keuken.

Een autostandplaats op de kelderverdieping is aan te kopen vanaf € 27.500 exclusief kosten alsook een kelderberging vanaf € 4.750 exclusief kosten.


AFWERKING

De afwerking van het appartement is inbegrepen.

Adresgegevens

Adres Luikersteenweg 223-225
3500 Hasselt

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2019
woonoppervlakte 130.5 m²
oriëntatie terras Zuid
slaapkamers 3
badkamers 2
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
isolatie Ja
extra Lift
Parlofoon
Fietsenberging

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee