“Real estate cannot be lost or stolen, nor can it be carried away. Purchased with common sense, paid for in full and managed with reasonable care it’s about the safest investment in the world”
Franklin D Roosevelt


Ruim 60 jaar ervaring in vastgoed

Al sinds 1954 is Christoffels Vastgoed actief in de herverkoop van residentieel vastgoed en de verkoop van nieuwbouwprojecten in Belgisch Limburg. De rode draad doorheen de jaren is ongetwijfeld ons streven naar gelukkige kopers en verkopers. Om dat in de praktijk te brengen, kunt u rekenen op ons sterk gespecialiseerd team. Door onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd en dat is van onschatbare waarde, zeker als het gaat om vastgoed in de hogere prijsklassen.

 

Evenwichtskunstenaar

De waarde van een onroerend goed correct inschatten, de onderhandelingen in goede banen leiden, rechtsgeldige contracten opstellen: onroerend goed verkopen is een evenwichtsoefening die een verregaande kennis van zaken én inzicht in mensen vraagt. Twee expertises die ons team als geen ander beheerst. Wat ons drijft om elke dag weer het beste in onze medewerkers naar boven te halen? Dat op het einde van de rit zowel de koper als de verkoper van het onroerend goed zich helemaal goed voelen bij de gesloten deal.

Communicatie troef

Naast een verregaande vakkennis en empathisch vermogen is er bij ons een sleutelrol weggelegd voor een weldoordachte communicatie. Zo schakelen we voor elk onroerend goed een professionele fotograaf in, maken we onze brochures en website in het Nederlands en het Engels, en adverteren we in de geschreven media, online en op tv. Een gevarieerde communicatiemix om uw vastgoed optimaal in de kijker te zetten.

 
Bart Christoffels
Gedelegeerd bestuurder
T. +32 (0)89 73 01 01
bart@christoffels.be