Lanaken - Kewithdreef 5 - 1

VERKOCHT!

Dit gelijkvloers appartement van 115m² is gelegen het rustige Gellik, slechts enkele autominuten van Maastricht. Het appartement werd in 2016 volledig gerenoveerd. De moderne, nieuwe keuken en badkamer en de grote raampartijen zijn dan ook dé troeven van het appartement.

Door de hervorming van het stelsel der registratierechten kan u voor dit onroerend goed in aanmerking komen voor het verlaagde tarief van 7%. Daarbij komt een rechtenvermindering van €5.600,- omdat de verkoopprijs minder dan €200.000,- bedraagt!

Voor meer info en voorwaarden: https://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie/kopen-en-verkopen/verkooprecht-vanaf-1-juni-2018

INDELING:

Een private inkom zorgt voor de toegang tot de riante leefruimte met volledig nieuwe en open keuken. Grote raampartijen met zicht op het zuidoost georiënteerde terras (31m²) zorgen voor veel lichtinval in het gehele appartement. Verder bestaat het appartement uit 2 slaapkamers, een ruimte mogelijk in te richten als dressing, een nieuwe badkamer met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, en een apart toilet. 

De ruime gemeenschappelijke kelderverdieping zorgt voor de nodige opbergmogelijkheden. Aan de voorzijde van het gebouw beschikt het appartement ten slotte nog over een privatieve autostandplaats.


AFWERKING: 

De moderne keuken is afgewerkt met witte kasten, een kunststof werkblad en AEG-toestellen met inductiekookplaat, afzuigkap, oven, combi-oven, vaatwasser en enkele spoelbak met verlek. 

De riante badkamer is voorzien van inloopdouche met regenkop, dubbele wastafel geïntegreerd in het badkamermeubel en een toilet. Verder zijn de aansluitingen voor wasmachine aanwezig en is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een ligbad.

Adresgegevens

Adres Kewithdreef 5 1
3620 Lanaken

Financiële info

verkoop onder registratie Ja

Technische informatie

bouwjaar 1956
renovatiejaar 2016
woonoppervlakte 115 m²
oriëntatie terras Zuidoosten
slaapkamers 2
badkamers 1
autostandplaatsen 1
Verwarming CV op aardgas (Junkers, 2016) d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk PVC, dubbele beglazing (zonwerend)
isolatie Ja, Dak
extra Kelder

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied met landelijk karakter
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

EPC-waarde: kWh/m2

202