ZOEKWENS

Exclusief wonen in Genk, villa-appartementen met een parktuin

Residentie Park Lowis biedt plaats aan 20 exclusieve appartementen vlakbij het levendige stadscentrum van Genk. Te midden van een parktuin geniet u in alle rust van weidse vergezichten over het groen.
Naast de gekende doktersvilla, een statement voor stijl en elegantie, zal deze nieuwbouwresidentie worden gebouwd. Met veel aandacht voor grote raampartijen en royale open ruimtes, zal er een aan ruimte geen gebrek zijn. Met oppervlaktes van 86 tot 217m² en 1, 2 of 3 slaapkamers is er voor elk wat wils. Elk appartement beschikt tevens over een terras van 13 tot 85m². De gelijkvloerse appartementen genieten eveneens van een tuin van minimaal 55m².
Het gebouw beschikt bovendien over een ondergrondse parkeergarage, exclusief voor bewoners. Elk appartement heeft de mogelijkheid tot aankoop van een autostandplaats. In de parking bevindt zich tevens een fietsenstalling en bergingen.
Residentie Park Lowis geeft u tot slot alle vrijheid. Met buitengewone, ruime mogelijkheden om te kiezen voor de stijlvolle en luxueuze inrichting van uw voorkeur. Wilt u hulp bij de inrichting? Op uw verzoek kan een ontwerp worden gemaakt dat u op het lijf is geschreven.

TUINAPPARTEMENT

In Park Lowis bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping 6 tuinappartementen, die uniek zijn door hun terrassen van minimaal 13m2 en de groene stadstuin met een oppervlakte tussen 57m2 en 81m2. De indeling van deze appartementen wordt gekenmerkt door een aparte inkomhal, een ruime leefruimte met open keuken, een berging, badkamer en apart toilet. Ze zijn allen beschikbaar als 2-slaapkamerappartement. Het terras en de tuin grenzen aan de leefruimte en zijn zuid- west gericht met middag- en avondzon.

Indeling
Appartement 0.3 is gelegen op het gelijkvloers en de tuinverdieping. De privatieve inkomhal met vestiaire en gastentoilet op het gelijkvloers loopt door in de nachthal met 2 slaapkamers en een badkamer. 

Op de tuinverdieping is er de leefruimte met open keuken met berging, zit- en eethoek. Via de grote raampartijen kom je in de zuidwestelijk georiënteerde privatieve tuin van 73m2


Afwerking
De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek. 

De voorziene indeling, materialisatie en kleuren kunnen in samenspraak met de interieurarchitect op maat uitgewerkt worden.

Locatie

Adres 3600 Genk

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

bruikbare oppervlakte 105 m2
terras oppervlakte 15 m2
oriëntatie terras Zuidwesten
oriëntatie tuin Zuidwesten
slaapkamers 2
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Videofoon

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Locatie