ZOEKWENS

Residentie Blereberg

Kwalitatief wonen in het groene hart van het Hageland!

Residentie Blereberg is centraal gelegen in Tielt-Winge, op een boogscheut van de grootsteden Leuven en Hasselt met alle faciliteiten op wandelafstand. Er is een uitstekende verbinding met de E314, de E40 en het openbaar vervoer. Bovendien is het er rustig vertoeven in dé wandel- en fietsprovincie. De ideale thuisbasis voor werk en ontspanning!

Het woonproject bestaat uit 2 units met in totaal 26 luxeappartement van één tot drie slaapkamers. De architectuur is doordacht en tijdloos. Grote glaspartijen zorgen voor maximaal lichtinval en een uniek uitzicht. Elk appartement beschikt over een ruim leefterras met goede oriëntatie van minimum 10 m² en een aantal gelijkvloerse appartementen beschikken over een privatieve tuin. In de kelderverdieping is er een ondergrondse privéparking met ruime autostandplaatsen en kelderbergings.

De focus van het project is wooncomfort en duurzaamheid. Alle appartementen voldoen aan de BEN-normen, waardoor u een belangrijk voordeel geniet op uw energiefactuur en het kadastraal inkomen. Gedurende de eerste 5 jaar krijgt u een korting van 50% op de onroerende voorheffing.

Residentie Blereberg is ideaal om zelf te wonen of als slimme belegging!

Locatie

Adres Blerebergstraat
3390 Tielt-Winge

Financiële info

Technische info

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Downloads

Download icon Brochure

Locatie