ZOEKWENS

Residentie Nervi 3.2

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!

Voorwaarden voor een aankoop aan 6% BTW zijn terug te vinden op: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw/nieuwe-maatregel

Het project is uitzonderlijke omwille van zijn doordachte en tijdloze architectuur, maar ook omwille van zijn energievriendelijk karakter! Alle appartementen worden immers uitgerust met vloerverwarming, hoogrendements beglazing met akoestisch glas aan de Rijksweg en zonnepanelen. De residentie wordt bovendien voorzien van veel groen, met een groene doorgang onder de residentie door en groene toegangspaden naar de inkom die eveneens rolstoeltoegankelijk zijn.

Indeling:

Penthouse 3.2 is gelegen op de derde verdieping van Residentie Nervi en biedt een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet die de toegang voorziet tot de riante woonkamer met open keuken. Het penthouse is gelegen boven de doorgang van Residentie Nervi en heeft hier 2 panoramische vensters in de woonkamer die een magnifiek uitzicht bieden op de omliggende omgeving. Aangrenzend aan de woonkamer is een groot oost georiënteerde terras voorzien. Verder biedt het appartement een grote berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, een badkamer en 3 slaapkamers, allen met toegang tot extra terrassen.

Inbegrepen in de aankoopprijs zijn nog 2 autostandplaatsen in de kelderverdieping en een ruime kelderberging.

Afwerking:

Het appartement wordt momenteel afgewerkt. Voor meer informatie omtrent de gekozen afwerking, mag u steeds contact opnemen met ons kantoor op +32 89 73 01 01.

Locatie

Adres Groenstraat 3.2
3630 Maasmechelen

Financiële info

prijs excl. kosten € 451.950
verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

bouwjaar 2021
bruikbare oppervlakte 154 m2
terras oppervlakte 60 m2
oriëntatie terras Zuid
slaapkamers 3
badkamers 1
autostandplaatsen 2
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Kelder

Overstromingsgevoelige gebieden

G-score D
P-score D
O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Locatie