Bilzen - Ons Verlangenstraat 0.1

Tijdloos wonen midden in het centrum van Beverst!

Residentie Locus is een smaakvol wooncomplex gelegen in de dorpskern van Beverst, een gezellige gemeente in het mooie Limburgse Haspengouw.

U kiest er uit 7 moderne appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers verdeelt over 4 bouwlagen. Elk verdiep bestaat uit slechts twee of drie appartementen rond een lift- en trappenkern, hetgeen de privacy sterk verhoogt.

Deze uiterst ruime wooneenheden genieten van veel licht en zicht dankzij de grote raampartijen en beschikken elk over een royaal terras of tuin van tussen de 8 en 133m². Elk appartement wordt bovendien volledig afgewerkt verkocht, dit in overleg en naar smaak van de kopers. Autostandplaatsen, carports, een fietsenstalling en privébergingen zijn eveneens voorzien.

Dankzij de topligging van dit nieuwbouwproject heeft u scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Moet u toch even de stad uit zijn? Dan bent u op 10 minuten met de auto op de E313 met verbindingen naar Hasselt, Luik, Maastricht, Brussel of Antwerpen. Ideaal voor het woon-werkverkeer!

INDELING:

Appartement 0.1 is gelegen op het gelijkvloers en heeft een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, leefruimte en een open keuken met terras en tuin (98 m²). Daarnaast zijn er 2 slaapkamers, badkamer en een berging.


AFWERKING: 

De afwerking van het appartement is inbegrepen, maar kan nog vrij en naar eigen wens ingevuld worden volgens budgetten opgenomen in het lastenboek.

Adresgegevens

Adres Ons Verlangenstraat 0.1
3740 Bilzen

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2019
woonoppervlakte 101 m²
oriëntatie terras West
oriëntatie tuin West
slaapkamers 2
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk PVC, dubbele beglazing
isolatie messages.antw_Spouwen, vloer
extra Lift

Ruimtelijke ordening

stedenbouwkundige vergunning verkregen Ja
meest recente bestemming Woongebied
dagvaardingen uitgebracht Nee
voorkooprecht op dit goed Nee
verkavelingsvergunning verkregen Nee

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee