Hasselt - Luikersteenweg 223-225

VERKOCHT!

Le Clos d’Or is een op en top hedendaags woonproject bestaande uit twee urban villa’s met elk elf appartementen van 70 tot 130m². Ondanks de kleinschaligheid van het project bestaan de villa’s telkens uit vier bouwlagen met zeer royale ruimtes die inspelen op het hoogste leefcomfort. Genieten is hier een understatement!

Deze prachtige residentie ligt op een toplocatie in Hasselt met een ideale uitvalsbasis: vlakbij de E313 waardoor u in geen tijd op weg bent naar grootsteden.

De twee woonblokken zijn onderling met elkaar verbonden via een ondergrondse parkeergarage met een capaciteit van 33 parkeerplaatsen.

INDELING

Appartement A1 is gelegen op het gelijkvloers van blok A. Het appartement biedt een inkomhal met gastentoilet en ruimte voor een vestiaire. De ruime slaapkamer geniet van een rechtstreekse toegang tot de badkamer wat zorgt voor veel privacy. De lichte leefruimte omvat een ruime zithoek met open keuken die toegang geven tot het terras van 14,8m². Verder is er in het appartement nog een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Een autostandplaats op de kelderverdieping is aan te kopen vanaf € 27.500 exclusief kosten alsook een kelderberging vanaf € 4.750 exclusief kosten.


AFWERKING

De afwerking van het appartement is inbegrepen.

Adresgegevens

Adres Luikersteenweg 223-225
3500 Hasselt

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische informatie

bouwjaar 2019
woonoppervlakte 65.3 m²
oriëntatie terras Zuid
slaapkamers 1
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
isolatie Ja
extra Lift
Parlofoon
Fietsenberging

Overstromingsgevoelige gebieden

O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee