Lanaken - Rechtestraat

Residentie Skyview

Residentie SkyView in Lanaken brengt betaalbaar wonen met een vrij uitzicht binnen handbereik. De 34 energiezuinige, moderne appartementen zijn hoofdzakelijk zuid georiƫnteerd.

Uitzonderlijk mooie moderne architectuur en een perfecte ligging maken de appartementen uniek in Lanaken. Door de grote glaspartijen rondom geniet elke woongelegenheid van maximale lichtinval.

Op de begane grond van Residentie SkyView worden 2 commerciƫle ruimtes gerealiseerd. Ideaal dus om uw kantoor, winkel of praktijk voor een vrij beroep te vestigen.

Residentie Skyview in Lanaken brengt betaalbaar wonen met een vrij uitzicht binnen handbereik. De 34 energiezuinige, moderne appartementen zijn hoofdzakelijk zuid georiënteerd, slim ingedeeld en voorzien van alle luxe.

Uitzonderlijk mooie moderne architectuur en een perfecte ligging - op wandelafstand van het centrum - maken de appartementen uniek in Lanaken. Door de grote glaspartijen rondom geniet elke woongelegenheid van maximale lichtinval.

De inrichting wordt volledig op maat van u uitgevoerd met kwalitatief hoge materialen. Elk appartement is voorzien van een terras van minimaal 10m² en de penthouses van meer dan 100m². Mede door de nabijheid van winkels, scholen en openbaar vervoer als ook de aanwezigheid van ondergrondse parkeerplaatsen, privé bergingen en fietsenstallingen, zorgt Residentie Skyview voor optimaal woongenot.

Op de beste zichtlocatie van Lanaken zijn twee commerciële ruimtes gerealiseerd. Op de begane grond van Residentie Skyview kunt u dus ideaal uw kantoor, winkel of praktijk voor een vrij beroep vestigen.

Promotor D-Build en de architecten van MAMU architecten genieten een uitmuntende reputatie waardoor dit project toonaangevend zal worden voor Lanaken.

Residentie Skyview, geeft een nieuwe dimensie aan hedendaags wonen en is daarom ook ideaal als belegging voor u als investeerder!

Adresgegevens

Adres Rechtestraat
3620 Lanaken

Financiële info

Technische informatie

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee