ZOEKWENS

Residentie Nervi 0.6

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!

Voorwaarden voor een aankoop aan 6% BTW zijn terug te vinden op: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw/nieuwe-maatregel

Het project is uitzonderlijke omwille van zijn doordachte en tijdloze architectuur, maar ook omwille van zijn energievriendelijk karakter! Alle appartementen worden immers uitgerust met vloerverwarming, hoogrendements beglazing met akoestisch glas aan de Rijksweg en zonnepanelen. De residentie wordt bovendien voorzien van veel groen, met een groene doorgang onder de residentie door en groene toegangspaden naar de inkom die eveneens rolstoeltoegankelijk zijn.

Mogelijkheid tot aankoop aan 6% BTW!
Voorwaarden: https://financien.belgium.be/nl/particulieren/woning/bouwen/afbraak-wederopbouw/nieuwe-maatregel

Residentie Nervi, 19 moderne en betaalbare appartementen in het centrum van Maasmechelen! Uitzonderlijke architectuur, slimme indelingen en een E-peil van 40 waardoor ieder appartement voorzien wordt van zonnepanelen!

De inrichting wordt volledig op maat uitgevoerd met kwalitatief hoge materialen. Elk appartement is voorzien van een terras van minimaal 11m2 en het penthouse van meer dan 60m2. De appartementen op het gelijkvloers beschikken allemaal over een stadstuintje. In de kelderverdieping zijn autostandplaatsen en privé-kelderbergingen beschikbaar.

Residentie Nervi geeft een nieuwe dimensie aan hedendaags wonen en is daarom ook ideaal als belegging voor u als investeerder!

Locatie

Adres Groenstraat 0.6
3630 Maasmechelen

Financiële info

verkoop onder BTW-stelsel Ja

Technische info

bouwjaar 2021
bruikbare oppervlakte 68 m2
terras oppervlakte 13 m2
oriëntatie terras West
oriëntatie tuin West
slaapkamers 1
badkamers 1
Verwarming CV op aardgas d.m.v. vloerverwarming
Buitenschrijnwerk Aluminium, dubbele beglazing
extra Lift
Kelder

Overstromingsgevoelige gebieden

G-score D
P-score D
O-Peil Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Downloads

Download icon Brochure

Locatie