ZOEKWENS

Prestigieuze assistentiewoningen in het bruisende centrum van Lanaken

Residentie Molenhoek is een prestigieus woonproject in het bruisend hart van het Limburgse Lanaken, op de hoek van de Arkstraat en het Molenweideplein én... op wandelafstand van het vernieuwde Kerkplein.

65 erkende assistentiewoningen, waarvan één penthouse, omsluiten een gezellig binnenplein. De doordachte architectuur laat u optimaal genieten van uw privacy. Gezellige gemeenschapsruimten en een binnenplein met petanquebaan garanderen een actief sociaal leven.

In Residentie Molenhoek geniet u van alle hedendaags comfort. Geïntegreerde technische snufjes zoals digitale televisie, domotica, draadloos internet en videofonie maken uw leven zo gemakkelijk mogelijk. Een maximale toegankelijkheid wordt bovendien overal gegarandeerd. Zo is het gebouw onder meer voorzien van brede gangen, deuren en liften en is het geheel rolstoeltoegankelijk.

Eveneens is Residentie Molenhoek interessant voor de investeerder, dankzij een verlaagd BTW-tarief van 12%, vrijstelling van onroerende voorheffing, solvabel en groeiend huurpubliek, en verhuur en beheer door de beheersinstantie.

Kortom: Residentie Molenhoek is dé ultieme belevenis voor de bewoner en een duurzame en veilige belegging voor de investeerder.

Residentie Molenhoek is een prestigieus woonproject in het bruisend hart van het Limburgse Lanaken, op de hoek van de Arkstraat en het Molenweideplein én... op wandelafstand van het vernieuwde Kerkplein. 65 erkende assistentiewoningen, waarvan één penthouse, omsluiten een gezellig binnenplein. De doordachte architectuur laat u optimaal genieten van uw privacy. Gezellige gemeenschapsruimten en een binnenplein met petanquebaan garanderen een actief sociaal leven. In Residentie Molenhoek geniet u van alle hedendaags comfort. Geïntegreerde technische snufjes zoals digitale televisie, domotica, draadloos internet en videofonie maken uw leven zo gemakkelijk mogelijk. Een maximale toegankelijkheid wordt bovendien overal gegarandeerd. Zo is het gebouw onder meer voorzien van brede gangen, deuren en liften en is het geheel rolstoeltoegankelijk. Eveneens is Residentie Molenhoek interessant voor de investeerder, dankzij een verlaagd BTW-tarief van 12%, vrijstelling van onroerende voorheffing, solvabel en groeiend huurpubliek, en verhuur en beheer door de beheersinstantie. Kortom: Residentie Molenhoek is dé ultieme belevenis voor de bewoner en een duurzame en veilige belegging voor de investeerder.

Locatie

Adres Molenweideplein App. 2.12
3620 Lanaken

Financiële info

Technische info

bouwjaar 2016
bruikbare oppervlakte 67 m2
terras oppervlakte 10 m2
slaapkamers 1
badkamers 1
Verwarming Centrale verwarming op aardgas d.m.v. vloerverwarming
extra Lift
Videofoon
Alarm
Concierge
Fietsenberging

Beschermd erfgoed

geïnventariseerd erfgoed Nee
Beschermd onroerend erfgoed Nee

Locatie